billiga real madrid tröja barn
نوشته شده توسط : malinda9n

Madrids spel sparka igång vid middagstid innebar att om du var så benägna - och uppriktigt sagt här kolumnen var tills det insåg att det var tyvärr omöjligt - du kan göra en billiga real madrid tröja barn 12-timmars arbetsdag titta på live fotboll i Madrid på söndag, reser fram och tillbaka på tunnelbanan. Och efter en desperat lördag består av två ögonglob-mätning 0-0s och Valencia derby som var till stor del underhållande bara för att det var smutsigt, skulle det ha varit billiga barcelona tröja barn ganska bra. Det började vid middagstid och slutade vid midnatt, med kick-off på 12, 4 och 10 i Chamartín, Vallecas och Getafe, och producerade 17 mål. Rayo Vallecano slå Real Sociedad 4-0, med Michu hävdar: '. Andra kan slå oss för budget och talang och även kläder men ingen slår oss för bollocks' Och 'derby i södra [i Madrid]' - deltog, oooh, billiga real madrid tröja åtminstone hundra personer - vanns 3-2 av Getafe. Som kommer några överväger att Atlético Madrid var ett mål upp och en man med en timme att spela. 'Detta var en fullständig katastrof', muttrade Gregorio Manzano som hans president smög upp bakom honom, en kniv i handen.

• Sergio Ballesteros är tillbaka ... billiga manchester united tröja den ursprungliga Sergio Ballesteros; hårt och ärligt talat ganska skrämmande en, starta människor och saker. Fram till nu har han inte hade varit nästan lika smutsiga som hans rykte antyder. Men Valencia derby var ganska läckra - ett spel där bollen var i luften och spelarna på golvet. Praktiskt taget alla spel också. Och den här gången, i sanning, var han sitt gamla jag.

När det gäller Levante: det messi tröja är nu korrekt överallt. De har förlorat två i rad. Valencia, vars tränare hade en gnället brev från supporterklubbar en vecka eller så tillbaka, är bara en poäng bakom Barcelona och obesegrad i sex ligamatcher.

Resultat: Real Madrid 7-1 Osasuna, Levante 0-2 Valencia, Zaragoza 2-2 Sporting, Espanyol 0-0 Villarreal, Rayo Vallecano 4-0 Real Sociedad, Athletic 2-2 Barcelona, ​​Getafe 3-2 Atlético, Mallorca 0- 0 Sevilla, Betis 0-0 Málaga, Granada 0-0 Racing.

Senaste La Liga tabellen 'Thomas Schaaf har en dröm', är ett intressant sätt att starta en Werder Bremen bit. Tanken på 50-åriga har en dröm eller ens tala om det verkar öppet alltför fantasifulla att begrunda. Schaaf behandlar endast i torra-as-sågspån stoicisms och sågs senast ändra sin ansiktsuttryck från 'tre av 10' i mitten av 90-talet.





:: برچسب‌ها: fotbollströjor ,
:: بازدید از این مطلب : 882
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: